Tuinaanleg

Een unieke tuin met onze 'karakter touch'

Het realiseren van uw droomtuin

De start van je tuin begint met visie en inspiratie. Neem de tijd om na te denken over wat voor een soort tuin u wilt en wat u er in zou willen hebben. Of u nu droomt van een groene, een onderhoudsarme, of een kindvriendelijk tuin. Met uw wens en onze vakkennis realiseren we de perfecte tuin.

Van kennismaking tot droomtuin

  • De kennismaking: We beginnen met een kennismakingsgesprek om te sparren over uw droomtuin en deze in kaart te brengen.
  • Ontwerp: Onze tuinontwerper zal aan de slag gaan om een uniek tuinontwerp te maken op basis van uw voorkeuren. Samen met ons plantdeskundige zullen zij het juiste beplantingsplan maken voor een groene tuin. Dit kunt u terugvinden bij pagina plantenverkoop.
  • Offerte: U ontvangt een gedetailleerde offerte met de kosten voor het aanleggen. Eventueel is er een mogelijkheid voor het onderhouden van uw tuin.
  • Planning: Zodra u akkoord gaat met het ontwerp en de offerte, stellen we een planning op voor de uitvoering van uw droomtuin.
  • Aanleg: Onze hoveniers gaan aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Het gaat om uw tuin, aanpassingen tijdens het aanleggen zijn altijd mogelijk in overleg.
  • Oplevering: Is uw droomtuin af, lopen we gezamenlijk alles na. Is er iets nog niet naar wens dan passen we dat aan.
  • Onderhoud: De eerste 3 jaar van het tuinonderhoud zijn het belangrijkst. Juist en regelmatig onderhoud raden wij daarom aan. Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. Zie pagina tuinonderhoud.

Wat maakt ons uniek?

Wat Geknipt voor uw tuin uniek maakt zijn verschillende aspecten en kenmerken. Ons team heeft een diepe passie voor tuinen en tuinieren. Wij geloven sterk in persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en reflecteren tijdens het proces.

Wij streven naar unieke en karaktervolle tuinen die aansluiten bij u persoonlijkheid. Onze specialisme is het werken met staal, denk hierbij onder andere aan pergola’s, borders, plantenbakken of poorten. Uw wens zullen wij met zorg en aandacht uitvoeren.