Het team

Vakkundige Hoveniers

Jur Mombarg

Jur is hét gezicht van Geknipt voor uw tuin. Sinds 2013 is hij vennoot in het bedrijf dat zijn vader Haico in 2002 heeft opgericht. Met een passie voor tuinen is Jur altijd buiten te vinden, waar hij zich volledig inzet om jouw droomtuin met een uniek karakter te realiseren.

Haico Mombarg

Haico, de oprichter van Geknipt voor uw tuin in 2002, heeft van zijn passie zijn werk kunnen maken. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een belangrijke adviserende rol binnen het team. Bovendien is Haico met zijn uitgebreide plantenkennis een cruciale factor voor de plantverkoop, waardoor klanten kunnen vertrouwen op zijn expertise bij het kiezen van de perfecte planten voor hun tuin.

Daan Disveld

Bij het gehele voortraject van het aanleggen en onderhouden van uw tuin staat Daan voor u klaar. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor de ontwerpen, offertes, planning en facturatie op zich. Bovendien is Daan onze inhouse tuinontwerper, waardoor u kunt rekenen op zijn deskundige inbreng en creatieve ideeën voor uw tuin.

Melvin van de Kolck

Melvin is gedurende het grootste deel van het jaar te vinden met de snoei- en heggenschaar in de hand. Hij is ons visitekaartje als het gaat om het onderhoud van uw tuin. Na een bezoek van Melvin lijkt het alsof u een geheel nieuwe tuin heeft, dit vanwege zijn nette werkwijze. Zijn toewijding en vakmanschap zorgen ervoor dat uw tuin er altijd perfect uitziet na zijn bezoek.

Rens Geurtz

Rens is het liefst op de zaak bezig met de plantenverkoop, waar hij met zijn uitgebreide plantenkennis al uw vragen kan beantwoorden. Daarnaast staat hij altijd paraat als onze redder in nood, en waar nodig springt hij bij om ons zo goed mogelijk te assisteren. Zijn kennis en behulpzaamheid staan altijd tot uw beschikking.

Jeffrey Andriesse

Jeffrey is de jongste in het team, maar is opgegroeid bij het grondverzetbedrijf van zijn vader. De passie voor tuinen stroomt door zijn bloed en door zijn leergierigheid en enthousiasme is hij een belangrijke schakel bij het aanleggen van uw tuin.

Pepijn Stevens

Pepijn is onze nieuwste aanwinst op de werkvloer. Pepijn is nog relatief nieuw in het vak, maar zijn bereidheid om hard te werken valt op. Zijn enthousiasme en leergierigheid maken hem de ideale persoon voor het verzorgen van uw tuin.