Plantverkoop

Plantverkoop in Lent

Deskundig advies

Bij Geknipt voor uw tuin willen wij u graag helpen met de beplanting in uw tuin. Haico is de aangewezen persoon om u advies te geven. Hij heeft zijn kennis verkregen door jarenlang in te lezen over planten en als hovenier veel met planten te werken.

Bent u op zoek naar een klein boompje, dan zal hij ook advies geven over de groei van de boom en hoe te onderhouden. Of bent u op zoek naar planten voor u schaduwrijke tuin, dan weet Haico hier wel raad mee.

Is uw tuin nou groot of klein u bent van harte welkom!

.

.

Nieuwe plant nodig?

Wij hebben 1000m2 aan buitenplanten. Bent u op zoek naar bomen, struiken, grassen, planten of bodembedekkers? Bij ons kunt u terecht! Is de plant toevallig niet aanwezig dan kunnen wie die voor u bestellen.

Heeft u alles uitgezocht, dan kunnen wij de planten bij u leveren en eventueel inplanten.

.

.

Beplantingsplan

Een beplantingsplan is een gedetailleerd plan dat aangeeft welke planten, bloemen, struiken of bomen in een tuin worden geplaatst. In een beplantingsplan worden de volgende punten in kaart gebracht:

Plantkeuze: Er wordt een lijst gemaakt met de planten die in uw tuin worden geplaatst. Deze lijst is samengesteld door uw wensen en ons advies.

Aantallen: Het beplantingsplan geeft ook aan hoeveel exemplaren van elke plant nodig zijn voor de gewenste uitstraling van de tuin.

Grootte en groeisnelheid: Het plan houdt rekening met de uiteindelijke grootte en groeisnelheid van elke plant, zodat er voldoende ruimte is voor hun ontwikkeling zonder elkaar te overwoekeren.

Kleur en bloeitijd: Het beplantingsplan houdt rekening met de kleuren van de bloemen en het blad, evenals de bloeitijd, zodat er gedurende het hele jaar een aantrekkelijk kleurenpalet in de tuin is.

Onderhoud: Het beplantingsplan kan ook rekening houden met het onderhoud van de tuin en ervoor zorgen dat de gekozen planten geschikt zijn voor het gewenste onderhoudsniveau.

Een goed beplantingsplan zorgt ervoor dat de tuin een compleet plaatje is en naar uw wensen!